OM PRODUKTENE


 Sikre, rimelige, friske kvalitetsprodukter for dine daglige behov

 

Aloe Vera såpe

Passer til alle hudtyper. Dufter friskt av agurk. Tilsatt Aloe Vera ekstrakt. Virker beroligende og mykgjørende. Fin til sår og solbrent hud.

Oliven såpe

God fuktighetsbevarende. Dufter svakt av agurk. Tilsatt kaldpreset olivenolje som er full av vitaminer, mineraler og proteiner.

Lavendel såpe

Egner seg godt til barn. Tilsatt jojoba olje for å gjøre såpen ekstra mykgjørende for huden. Lavendel oljen virker avslappende, er rensende og dufter friskt av lavendel.

Nattlys såpe

God såpe for tørr hud og til voksen hud. Tilsatt Nattlysolje og Neroli eteriskolje fra appelsinblomster. Neroli har en forførende og sensuell duft og oljen hjelper til med cellefornyelse, arr, strekkmerker og rynker.

Ringblomst såpe

Passer alle hudtyper,egner seg godt til ansiktsåpe.Tilsatt kronblader av ringblomst og ringblomst olje. Virker rensende, mykgjørende og fuktighetsbevarende, beroliger ømfintlig hud. Fin for sår og sprukken hud samt til bruk ved Psoreasis.

Kaffe såpe

En kjempefin kjøkkensåpe. Fjerner effektivt fisk og løklukt fra hendene. Bruk den gjerne til å fjerne lukten fra hendene etter fjøs- eller stallarbeide. Bør prøves.

Gartner og mekanikersåpe

En fantastisk god håndsåpe som vasker rent selv de mest skitne hender. Kan være et alternativ istedenfor andre håndrensemidler som tørker ut huden.

Egner seg også godt til hudpeeling.

Såpen inneholder ingen giftige stoffer. 

Fjerner effektivt olje, maling, jord m.m. uten å tørke ut huden. Såpen er tilsatt einerbær, kaffe, pimpestein, eteriske olje. Denne såpen har en skrubbeeffekt, er fuktighetsbevarende og er rensende om en har smårifter på hendene.

Det er mange gode tilbakemeldinger fra bønder, trykkerier, bilmekanikere, feiere, anleggsarbeidere og ellers mennesker som driver med jordarbeid.

Bør absolutt prøves.

Såpe med figur.

Festlig såpe som egner seg for voksne og barn. Dufter friskt av bær og blomster.

Såpen skummer godt og er mild for huden. Den inneholder en liten plastfigur slik at når såpen er brukt opp så har man en leke.

Skriv i feltet for bestilling hvilken figur som ønskes.

Såpe med plastmerke.

Festlig såpe egner seg både for voksne og barn. Fine gaver og som pyntesåper. Dufter friskt av bær og blomster. Såpen skummer godt, er fuktighetsbevarende.

Innstøpt bilde med forskjellige motiver som blomster, forskjellige dyr, eventyr motiv, Ole Brum.

Skriv i feltet for bestilling hvilket motiv som ønskes.

Figursåpe

Små såpefigurer innstøpt i såpen. Hele såpestykket er ren glyserinsåpe, men noen figurer har små plastøyer. Forskjellige farger og figurer. Gode, milde såper som skummer godt og er fuktighetsbevarende. Dufter nydelig av bær og blomster. Skriv i feltet for bestilling hvilket motiv som ønskes.

Dekor såpe

Dette er mer en pyntesåpe, men er fullt brukar som håndsåpe. Skjell og sneglehus er innstøpt og derfor kan det være noen skarpe kanter. Såpen er tilsatt ekstra med duftolje slik at den avgir ekstra med god duft.

Et lekkert, maritimt såpestykke som virkelig pynter opp på badet.

 

 

 

 

JOIN THE NEWSLETTER


Subscribe to receive our exclusive offers